Memperkenalkan kudapan/lauk yang sangat menambat selera.
Lidah orang Malaysia ni kalau makanan tu takde lauk yang pedas, thrill makan tu macam kekurangan sikit.
Ramai yang suka makan sambal berlada tapi malas nak menyediakannya. Sambal tak garinglah, terlalu pedaslah, terlalu berminyak, ikan bilis cepat lemau, kentang/ tempe tak cantik masaknya.
Meh cuba produk terbaru Aunihomes. Dah ready tak perlu susahkan diri utk pergi beli bahan mentah, berkuap kat dapur untuk memasak, kurang berminyak. Hanya buka penutupnya dah boleh makan.
Sambal Bilis Kentang & Sambal Bilis Tempe.
Sodap! Garing!
Makan dengan nasi panas2, nasi lomak memang terangkat.
Kalau tengah demam tentu tak larat nak makan bubur kosong je kan? Asyiklah tuang kicap. Apa kata taburkan jer sambal bilis ni. Berselera terus makan bubur nasi.
Nak ratah gitu jer pun, dah sedap. Susah nak berhenti.
Omak den lalu pun den tak perasan.
Omak den lalu pun den tak perasan.
No comments:
Post a Comment